Четверг, 25.04.2024, 22:18
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2017 » Сентябрь » 8 » Про відзначення в Кіндратівській СШ І-ІІІ ст. Днів вигнання німецько-фашистських окупантів з території Донбасу
    14:55
    Про відзначення в Кіндратівській СШ І-ІІІ ст. Днів вигнання німецько-фашистських окупантів з території Донбасу

    Відповідно до районного Плану масових виховних заходів, реалізуючи річний План військово-патріотичного та національного виховання, 6 вересня в Кіндратівській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням інформатики і програмування були організовані заходи з відзначення Днів вигнання німецько-фашистських загарбників з території Донбасу. У школі, відповідно плану, пройшли бесіди, класні години, зустрічі з ветеранами Збройних сил України і праці. Учні вітали ветеранів праці вдома. У шкільній бібліотеці були організовані виставки, присвячені визволителям Донбасу. Пройшли шкільна виставка квіткових композицій, дитячих малюнків.

    6 вересня на меморіальній площі с.Кіндратівка о 10.00 та біля меморіального комплексу загиблим воїнам с.Осикове об 11.00  відбулися урочисті мітинги, присвячений визволенню с.Кіндратівка та с.Осикове від німецько-фашистських загарбників. Протягом заходу учні школи читали вірші про війну та перемогу, згадували історичні факти про визволення Костянтинівського району та Донбасу, уважно слухали виступи почесних гостей – в.о. начальника відділу освіти Костянтинівської районної державної адміністрації К.В.Кабанцевої та Кіндратівського сільского Голови Б.В.Погребного.

    Наприкінці заходу школярі вшанували пам'ять загиблих воїнів хвилиною мовчання та закликали юних кіндратівчан не забувати великий подвиг солдат-визволителів, які віддали все, щоб над нашими селами та краєм було вільне мирне небо.

    Біля пам’ятників невідомому солдату в с.Кіндратівка та с.Осикове пройшло покладення квітів.

    В урочистих пам’ятних заходах взяли участь учителі та учні 1-11 класів Кіндратівської школи. З великою увагою і сердечним хвилюванням сприйняли учні школи виступи в.о.начальника відділу освіти Костянтинівської районної державної адміністрації К.В.Кабанцевої та Кіндратівського сільського голови Б.В.Погребного. Вони розповіли дітям про героїзм і мужність воїнів, які загинули у роки окупації Донбасу, щоб здобути мир і спокій майбутнім поколінням.

    Учні школи запросили гостей до шкільної музейної кімнати, експонати.

    Минають роки, десятиліття, але пам'ять про жорстокі і страшні події воєнних років не вмирає. Хвилина мовчання. До Монументів загиблим воїнам покладають квіти маленькі жителі села Кіндратівка. Нехай теперішні діти ніколи не знають жаху війни, а над землею України нехай завжди сяє мирне небо!

    У заході взяли участь: 157 учнів, 22 педагога, 12 ветеранів.

    Директор школи С.А.Кот

    Переглядів: 444 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 1.0/1
    Всього коментарів: 0
    avatar