Четверг, 28.03.2024, 17:28
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2019 » Апрель » 15 » Проведення Всеукраїнського тижня громадське здоров’я в Марківській ЗОШ І-ІІІ ступенів
    09:07
    Проведення Всеукраїнського тижня громадське здоров’я в Марківській ЗОШ І-ІІІ ступенів

    З метою виховування толерантність, відповідального ставлення до  здоров’я , ціннісного ставлення до особистості, виховування  соціально зрілого громадянина своєї країни,  формування вміння ефективно спілкуватися з однолітками та дорослими, підтримання атмосфери взаємодовіри та щирості пройшов в Марківській ЗОШ І-ІІІ ступенів з 8 по 12 травня тиждень громадського здоров’я.

    Протягом тижня учитель основ здоров’я  Кулінченко О.Л. провела в 6 – 11 класах тренінгові заняття на різні теми. У  10 -11  класах тренінг «Стався до інших так, як би ти хотів, щоб ставилися до тебе»,«Стосунки та рівні спілкування». Також учні переглянули відеофільми «Я не такий, я інший». Виконали такі вправи, як «Лагідне ім’я» ,«Крилаті вислови», «А які ще є навички спілкування?», відповіли на питання тесту «Чи вмієте ви слухати?». Обговорили приклади з життя літературних героїв і сучасності,  випадки порушення прав дитини і толерантного ставлення до неї. В кінці заняття намалювали «Своє дерево поваги з лагідними іменами» та подарували усім присутнім компліменти.

    У 8 класі  пройшов тренінг « Мої права і обов’язки», на якому учні розглянули види відповідальності за різни види правопорушень, обговорили різні ситуації і визначили вид правопорушень і ступінь відповідальності за ці проступки. Далі учні працювали в групах, потім представили у вигляді міні – газет «Свої права і обов’язки». У 6 класі пройшов тренінг на тему «Безпека  у побуті».  Всі учні  розділилися на групи, а потім презентували свої листівки – нагадування «Як  безпечно поводитися з вогнем, водопостачальними, електричними, газовими мережами, електричними і газовими приладами».

    З метою залучення до здорового способу життя учні 6 та 10 класів  здійснили пішу подорож на Марківський пагорб, де побачили перші квіточки весни: проліски, ряст, адоніс, гіацинти, сон-траву та інші рослини своєї місцевості.Завершився Тиждень здоров’я змаганнями з футболу серед хлопців. Дівчата теж не гаяли часу та зіграли партію у волейбол.

                 

    Переглядів: 309 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar