Суббота, 20.04.2024, 07:02
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2015 » Декабрь » 20 » Миколая зустрічаймо в цей святий величний час
    21:05
    Миколая зустрічаймо в цей святий величний час

    Зимові дороги вкрились снігами, а вікна - візерунками. Вночі чутно зазиває вітер, а місяць на небі  сяє золотом. Минула половина грудня, з нетерпінням чекаємо найулюбленіші зимові свята.

    Святий Миколай великий угодник Божий, тому в народі його називають Миколою Угодником. Люди також вірять, що він створює багато чудес, тому називають його ще Миколаєм Чудотворцем. Своїми молитвами Святий Миколай зцілював хворих, сліпих та покалічених. Миколай дуже любив дітей.

    Свято святого Миколая – відкриває цикл свят для дітей. З нетерпінням чекають його діти, щиро віруючи в добро та милосердя. Напередодні свята діти стають слухняними та чемними. Вони мають надію, що вранці 19 січня у День Святого Миколая під подушкою вони знайдуть подарунки, який приніс Святий .

    Учні Олександро – Шультинського НВК теж з нетерпінням чекали цього свята. Розпочалось воно з подорожі до «Смарагдового містечка» у «Резиденцію Святого Миколая». Група дітей 17 грудня спілкувалась з Святим Миколаєм, ділились своїми мріями, розповіли вірші, співали. А у майстерні Святого Миколая діти зробили новорічні іграшки. Велике враження склала на них вбрання склала на них вбрання резиденції та спілкування з ним.

    18 грудня у НВК пройшло свято Миколая. Діти сумлінно готувались до нього. Яке ж свято без «полазників». Так на Україні називають гостей, яких з нетерпінням чекають в ей день на свято Миколая. Цими «полазниками» стали військовослужбовці (майор Степанюк Іван, старший лейтенант Гелевера Іван, сержант Поліщук Іван, старший сержант Токанюк Олександр, старший солдат Андрейченко Володимир). Також на святі був присутній настоятель храму святого Георгія Побідоносця отець Сергій.

    Адміністрація НВК висловлює велику подяку за проведену розважальну програму дівчатам з РДК "Юбилейний". А також Товариству з обмеженою відповідальністю науково виробничому підприємству "Магнат плюс" за надання спонсорської допомоги у вигляді подарунків учням НВК.

    По закінченню свята військові також привітали дітей та подарували їм корисні для здоров’я подаруночки. Діти були задоволені таким святом і з радістю чекають наступного.

          

          

    Переглядів: 428 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar