Пятница, 26.04.2024, 14:45
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2018 » Февраль » 4 » 45 років мрій, пошуків, досвіду та визнання
    16:11
    45 років мрій, пошуків, досвіду та визнання

    В усіх святкові, урочисті лиця

    І радісно стурбовані серця

    Сьогодні свято – 45-річчя,

    Матуся-школа наша, відміча.

    2 лютого 2018 року свій 45-річний ювілей гучно відзначив Торський навчально-виховний комплекс. Святкування ювілею відбулося у стінах рідної школи, яка вмістила всіх бажаючих привітати ювілярів. А їх було чимало: це і колишні випускники цього закладу, і сьогоднішні учні школи та їх батьки, і ветерани педагогічної праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку, друзі і партнери школи, а також почесні гості свята: заступник голови Костянтинівської районної державної адміністрації Лоцман Вікторія Іванівна, начальник відділу освіти Костомарова Наталія Анатоліївна, завідувач методичним кабінетом Ходакова Вікторія Анатоліївна, голова Торської сільської ради Удовіченко Тетяна Миколаївна.

    Усі гості знайшли найкращі, щирі слова-вітання на нашу адресу. Найтеплішими й найріднішими словами подяки і вітання були сповнені виступи гостей Лоцман В.І., Костомарової Н.А., Удовіченко Т.М., Голованьова В.М., які побажали ще багато років творити свою славетну історію та подарували колективу НВК сертифікат на комп’ютерний клас. Щирих привітань, подарунків та побажань на адресу іменинників було дуже багато — і від випускників різних років. Колишні випускники Поснік В.М., Бондар Б.Г. не змогли бути присутніми на  святі, але не забули привітати рідну школу, дорогих серцю вчителів та однокласників.

    Від імені профспілкової організації Ходакова В.А. щиро подякувала вчителям-ветеранам школи, педагогічні надбання яких і сьогодні втілюються в життя, досвідченими та молодими учителями, які не зраджують своїй професії.

    Педагоги-ветерани були нагороджені на святі подяками та подарунками за багаторічну педагогічну працю, творче ставлення до педагогічної діяльності, забезпечення високої результативності навчально-виховного процесу, активну участь у житті школи та з нагоди 45-річчя Торського НВК.

    Вечір зустрічі розпочався вальсом у виконанні учнів школи, який нагадав кожному випускнику його шкільне життя, юність та випускний і перший вальс. Разом із ведучими концерту присутні у залі ніби гортали сторінки книги історії школи.

    Лилося піснею учнівське дзвінкоголосся, раділи педагоги, що так багато людей завітало на свято, витирали сльози однокласники, які зустрілися через десятки літ.

    Після урочистої частини стало гамірно, весело і водночас сумно, бо випускники поринули у спогади про своє шкільне життя, друзів, вчителів. Відвідали класи, сіли за парти, згадали друзів, непомітно витираючи сльози та ховаючи їх за посмішками, пригадували шкільні витівки, безпечну молодість, дивувались плинності часу.

    Свято закінчилось, стихли коридори, а школа вже чекає нового дня, щоб знову сповнитись дитячим гомоном і нишком спостерігати за сьогоденням.

    З ювілеєм тебе, рідна школо! Зі святом усіх нас!

    Заступник директора з НВР Мартиненко Н.М.

                

          

    Переглядів: 448 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 5.0/1
    Всього коментарів: 0
    avatar