Суббота, 20.04.2024, 05:00
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2015 » Февраль » 3 » Економіка і ми
    12:12
    Економіка і ми

       Сучасне суспільство перебуває на шляху соціально-економічних перетворень. Ламається стара система господарювання, змінюються стереотипи мислення, норми, моралі, ідеали. Нове суспільство чекає приходу людей, які б були пристосовані до життя в незвичайних для нас умовах ринкових відносин. Наші діти – майбутнє нашої держави, тому і повинні розуміти, що без економічних знань їм не обійтись.

         29 січня на базі Торського НВК було проведено гру-естафету «ЕКОНОМІКА  І МИ». У грі  взяли  участь учні 9-11 класів. Учасникам були запропоновані різноманітні завдання з економіки.

         На початку гри дві команди «Акули бізнесу» та «Ділові люди» отримали маршрутні листи, відповідно до яких і мандрували станціями: «Наша школа», «Економна господарка», «Прислів’я і приказки», «Світ професій». Наприклад, на станції «Прислів’я та приказки» учасники кожної команди повинні були назвати якомога більше прислів’їв  або приказок на економічну тематику та пояснити їх зміст. В цей час з вболівальниками проводилися різні інтелектуальні конкурси, вікторини «Пограємо в економіку».

         Коли команди повернулися зі станцій, з учасниками було проведено «Аукціон економічних знань», під час якого учні придбати лоти за чіткі та точні відповіді на запитання, пов'язані з економікою.

           Конкурс «Вторинна сировина» продемонстрував уміння учнів давати друге  життя речам, які вийшли з ладу. Наприклад, використання комп’ютерного диску як підставки для чашки, серветниці, настінного панно, декору для приміщення.

       Наприкінці заходу кожна команда запропонувала рекламу власного проекту, форму представлення якої учасники обирали самі. Роботи відзначалися оригінальністю, ясністю та науковим підходом.

         По закінченню гри-естафети журі визначило команду-переможця, яка була найкращою і показала свої знання з економіки, продемонструвала свій інтелект та кмітливість.

        Час сплинув дуже швидко. Учасники гри, вболівальники та члени журі отримали масу позитивних емоцій та розширили економічний світогляд. 

    Ю.В. Коваль - педагог-організатор Торського НВК

         

         

          

     

    Переглядів: 515 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 1.0/1
    Всього коментарів: 0
    avatar