Вторник, 19.03.2024, 08:26
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2017 » Октябрь » 2 » ЕкоТурФест - 2017
    10:14
    ЕкоТурФест - 2017

    30 вересня 2017 року в с. Білокузьминівка відбулося урочисте відкриття районного екологічно-туристичного фестивалю до Всеукраїнського Дня туризму. У рамках фестивалю було проведено І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

    Захід відбувся з метою патріотичного виховання учнівської молоді на засадах національної гідності, високої самосвідомості, активної громадської позиції, здорового способу життя, традицій українського народу  з нагоди свята Дня захисника України та Всеукраїнської акції «Покрова Героїв».

    На урочистій  лінійці з вітальним словом до присутніх звернулись Виниченко Н.М., голова Костянтинівської райдержадміністрації, Оносов О.Л., голова Костянтинівської районної ради. Серед почесних гостей свята також були Ісаков О.Д., заступник голови райдержадміністрації, Лоцман В.І., заступник голови райдержадміністрації, Таранік Л.І., керівник апарату райдержадміністрації, Галушко О.І., генерал-отаман Бахмутської козацької  паланки, представники Костянтинівського військового комісаріату, Збройних Сил України, голови сільських рад.

    Програма           військово-стортивної гри  «Сокіл» («Джура»), що проходила на спортивному майданчику Білокузьминівської ЗОШ І-ІІІ ст., передбачала проведення таких змагань та конкурсів, як: «Впоряд», «Смуга перешкод», «Рятівник», «Відун», військово-спортивна естафета, «Таборування», «Лава на лаву» та «Перетягування линви».

    У ході заходу також відбулася демонстрація авіа-моделювання, запуск повітряних зміїв, виготовлених учнями навчальних закладів району. Проведено конкурс на кращу шпаківню.

    Підведення підсумків та закриття І етапу гри «Сокіл» («Джура») проходили на спортивному майданчику.

    Переможцями у конкурсах та змаганнях гри стали:

    ІІІ місце  – Іллінівська СШ І-ІІІ ст.

    ІІ місце – Зорянська СШ І-ІІІ ст.

    І місце – Тарасівський НВК

    Призери змагань отримали від організаторів заходу дипломи та кубки, а також були нагороджені подарунками. Для представників Збройних Сил України учасники гри підготували сувеніри.

    Екологічно-туристичний фестиваль являється одним із найважливіших засобів патріотичного виховання молоді, формування громадянської свідомості, виховання здорової нації.

    Фотоматеріали можна пераглянути тут.

    Переглядів: 678 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 1.0/1
    Всього коментарів: 0
    avatar