Среда, 24.04.2024, 18:57
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2015 » Июнь » 2 » Моє покликання – методист
    13:56
    Моє покликання – методист

    27 травня 2015 р. Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти  на базі ЗОШ №17 м. Слов’янська було організовано та проведено другий (очний) етап І (обласного) туру IV Всеукраїнського методичного турніру «Моє покликання – методист» у 2015 році».

    Метою турніру, стало виявлення й підтримка творчої діяльності методистів з питань організації роботи психологічної служби та соціальної роботи з дітьми, сім’ями та молоддю; популяризація та поширення передового педагогічного досвіду, а також презентація авторських навчально-методичних та науково-методичних розробок з упровадження інноваційно-педагогічних технологій у систему післядипломної педагогічної освіти.

    До першого (заочного) етапу турніру було надано 13 навчально-методичних і науково-методичних розробок серед яких були роботи методистів методичного кабінету відділу освіти  Костянтинівської райдержадміністрації: Прокоф’євої Любові - методиста з психологічної  служби та Бурлачук Тетяни – методиста з початкової освіти. Надані ними роботи висвітлюють актуальні питання та важливі  завдання роботи з дітьми пільгової категорії, а саме з дітьми-інвалідами, їх соціалізації у суспільстві, забезпечення належного соціального захисту і підтримки, створення рівних можливостей для самореалізації, повноцінного життя, здобуття освіти і працевлаштування, доручення інвалідів до духовного, культурного, спортивного життя, а також пропонують проект щодо основних засад організації психолого-педагогічної та профілактичної роботи за   пріоритетним  напрямом  -  захист  дітей   від жорстокого  поводження  і  спрямованність  на  попередження  виникнення  насильства, виявлення і корекцію проблем в сімейних стосунках на ранній стадії, забезпечення умов  для  ефективного  виконання  функції  батьків  в  сім'ї. 

    Журі, високо оцінили  старання наших учасників, саме тому вони увійшли до вісімки найкращих,  які продовжили змагання в очному етапі. На очному етапі учасникам було запропоновано взяти участь у наступних конкурсних випробуваннях:

    - презентація власного творчого портрету;

    - презентація авторської навчально-методичної або науково-методичної розробки;

    - проведення найбільш уживаного «Енерджайзера»;

    - представлення у власному малюнку свого кредо;

    - розробка та презентація метаплану реалізації запропонованої проблеми;

    - розв’язання складних психологічних ситуацій.

    Кожен із конкурсантів мав можливість не лише оригінально і творчо розповісти про себе та свої фахові здобутки, а й виявити високий рівень власної професійної майстерності та креативу в різноманітних творчих конкурсах, що відбувалися безпосередньо в залі.

    За результатами методичного турніру Прокоф’єва Любов Романівна (методист з психологічної служби методичного кабінету відділу освіти Костянтинівської райдержадміністрації) та Бурлачук Тетяна Миколаївна (методист з початкової освіти, куратор питань з охорони дитинства методичного кабінету відділу освіти Костянтинівської райдержадміністрації) отримали дипломи лауреатів обласного туру методичного турніру «Моє покликання – методист!»

    Вітаємо наших лауреатів та бажаємо нових творчих звершень!

             

             

             

    Переглядів: 522 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 1.0/1
    Всього коментарів: 0
    avatar