Вторник, 19.03.2024, 12:33
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2017 » Октябрь » 27 » На шляху до педагогічної майстерності
    07:45
    На шляху до педагогічної майстерності

    З метою підвищення педагогічної майстерності молодих спеціалістів 25 жовтня 2017 року на базі відділу освіти Костянтинівської районної ради пройшов майстер-клас  на тему  "Я крокую до майстерності", який зібрав разом учителів української мови та літератури, російської мови і зарубіжної літератури. Захід пройшов під девізом "Я знаю, як це робити. Я навчу вас". На початку семінару присутнім була запропонована презентація "Теоретичні і методичні аспекти проведення майстер-класу", з якої вони дізналися, що таке майстер-клас, познайомилися з його завданнями, структурою, рекомендаціями щодо проведення.

    Практична частина семінару розпочалася з майстер-класу Кушнір А.А., учителя української мови та літератури Іллінівської СШ на тему "Розвиток творчих здібностей учнів на уроках української мови". Разом із вчителем присутні складали оповідання, використовуючи слова-виключення з правил; грали в різноманітні ігри, презентували власні моделі заняття в режимі технології вчителя-майстра.

    Маковлева А.В., учитель української мови та літератури Софіївського НВК представила власну методичну знахідку "Лепбук", розповіла, як створювати лепбук та використовувати його у педагогічній діяльності.

    Дуже яскраво і оригінально провела свій майстер-клас на тему "Навчання через мистецтво" Крамаренко М.В., учитель зарубіжної літератури Софіївського НВК. Вчитель познайомила присутніх із театральною грою, яка передбачає активне втручання дітей у зміст художнього твору та спирається на творчу уяву учнів і передбачає обов'язкову зміну характеру персонажів та подій самого твору.

    У заключній частині Сологуб Т.В., учитель російської мови та зарубіжної літератури Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів провела майстер-клас на тему "Использование современных методов обучения для повышения мотивации учащихся к изучению русского языка". Тетяна Василівна, учитель з багатим професійним досвідом, поділилася із молодими спеціалістами власними наробками, методами, технологіями. Просто і доступно пояснила, як використовувати новітні методи на уроках, таким чином зацікавлюючи учнів у навчанні та розвиваючи їх творчі здібності.    

    Цей захід пройшов у дружній, теплій атмосфері і запам’ятається усім присутнім доброю згадкою про гарно проведений час.

                   

    Переглядів: 588 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 3.0/2
    Всього коментарів: 0
    avatar