Четверг, 25.04.2024, 13:42
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2015 » Ноябрь » 5 » Обласна конференція
    14:28
    Обласна конференція

    На сьогодні в Україні усе більшої актуальності набуває виховання у молодого покоління почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни, активної громадянської позиції. Важливо, щоб кожний навчальний заклад став осередком становлення громадянина-патріота України, готового брати на себе відповідальність, самовіддано розбудовувати країну як суверенну, незалежну, демократичну, правову, соціальну державу.       

    2 листопада 2015 року на базі Краматорської української гімназії Краматорської міської ради Донецької області відбулася обласна конференція «Реалії та перспективи національно-патріотичного виховання у вимірі сучасності».

    Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації взяв активну участь у роботі конференції, а саме в організації виставки творчих доробок педагогічної спільноти району з проблеми виховання дітей та молоді «Віримо у майбутнє мирної та незалежної України!». На нашому виставковому майданчику були представлені презентаційні матеріали щодо національно-патріотичного виховання з практики роботи дошкільних навчальних закладів, загальноосвітніх навчальних закладів, районного центру дитячої та юнацької творчості: альбоми, брошури, книги, буклети, макети, дидактичні матеріали для ігор, зразки дитячої творчості. Також для фотобієнале  «Виховуємо національну гордість» були надані сюжетні фото обдарованих дітей району. Від методичного кабінету був  представлений відеоролик «Я в Україні, Україна в мені!», надані матеріали  для публікації у збірнику від Новодмитрівського навчально-виховного комплексу та районного центру дитячої та юнацької творчості. Методисти методичного кабінету та районного центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у роботі пленарного засідання «Досвід та виклики сучасності національно-патріотичного виховання в закладах освіти регіону» та у роботі майже всіх секцій.

    Обласна конференція сприяла популяризації інновацій у виховній роботі, створенню умов для обміну практичним досвідом виховної роботи та налагодженню співпраці між науково-методичними, методичними, керівними і педагогічними працівниками області.     

    Переглядів: 464 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 2.0/4
    Всього коментарів: 0
    avatar