Пятница, 19.04.2024, 19:55
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2019 » Март » 14 » Олімпійське лелеченя
    16:06
    Олімпійське лелеченя

    14 березня 2019 року на базі Новодмитрівського НВК відбувся ІІ (районний) етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя», який мав на меті пропаганду здорового способу життя, формування позитивних мотивацій до занять фізичною культурою і спортом, розвиток олімпійського руху.

    У змаганнях взяли участь 7 збірних команд закладів освіти Костянтинівського району у складі 12 осіб (6 дівчаток та 6 хлопчиків) віком 12-14 років.

    Програма складалася з чотирьох  видів змагань: презентація команди, олімпійська вікторина, комбінована естафета та рухлива гра «Вибивний». У кожному з видів змагань йшла запекла боротьба.

    У конкурсі «Презентація команди» школярі вражали суддів та глядачів складністю своїх програм, яскравими елементами шоу, спортивними та танцювальними рухами, підбором музичного супроводу, костюмами, а також декламуванням гасел і кричалок. 

    Комбінована естафета складалася з 5 етапів.  Під час естафети вирували бурхливі емоції. Діти долали дистанцію із різноманітним спортивним інвентарем, демонструючи свою швидкість, вправність, витривалість та, звісно ж, командний дух.

    В олімпійській вікторині учасники продемонстрували свої знання з історії олімпійського спорту та сучасного олімпійського руху.

    Спритність, гарна координація рухів та невичерпна енергія стали помічниками юних «лелеченят» під час гри у вибивного. Учасники продемонстрували неабияку жагу до перемоги. Поєдинки пройшли в захоплюючій боротьбі.

    За презентацію команди найбільшу кількість балів отримали юнаки і дівчата Торського НВК. Учні Софіївського НВК стали кращими  за підсумками естафет та в олімпійській  вікторині найбільшу кількість правильних відповідей. У рухливій грі «Вибивний» перемогу одержала команда Білокузьминівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

    За підсумками  змагань, призові місця розподілилися таким чином:

    І місце – команда Софіївського НВК;

    ІІ місце –  команда Білокузьминівської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

    ІІІ місце –  команда Марківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

    Усі учасники змагань отримали заряд енергії, гарний настрій, позитивні емоції, а також були нагороджені грамотами та призами від відділу освіти Костянтинівської райдержадміністрації. Переможці, окрім подарунків, отримали право 9 квітня 2019 року у м.Бахмут представити Костянтинівський район на обласному етапі змагань.

    Фотоматеріали можна переглянути тут.

    Переглядів: 302 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar