Пятница, 26.04.2024, 15:01
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2018 » Май » 21 » Оздоровча кампанія -2018 у Костянтинівському районі
    14:22
    Оздоровча кампанія -2018 у Костянтинівському районі

    18 травня 2018 року у залі Костянтинівської районної ради відбулася нарада для керівників таборів відпочинку з денним перебування та медичних сестер. Захід проводився з метою створення оптимальних умов для оздоровлення дітей, проведення організованого відпочинку під час літніх канікул.

    До активної співпраці з закладами загальної середньої освіти району були залучені фахівці відповідних служб. Про організацію  та проведення контролю за якісним харчування дітей в таборах відпочинку з денним перебуванням розповів Ярешко В.П., головний фахівець – лікар з гігієни харчування Костянтинівського районного  управління ГУ Держпродспоживслужби в Донецькій області, про вимоги щодо дотримання санітарно-епідеміологічного благополуччя вихованців повідомила Рябокінь М.В., лікар – паразитолог Костянтинівської районної філії ДУ «Донецький обласний лабораторний  центр МОЗ України». Питання проведення  профілактичних заходів в таборах відпочинку з денним перебуванням  щодо безпеки життєдіяльності дітей висвітлив Васильченко С. А., старший інспектор 16 - ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області, про забезпечення вимог охорони праці в період роботи таборів відпочинку повідомила інженер з охорони праці відділу освіти Риндіна Д.Д.

    В.о. голови профспілки працівників освіти Костянтинівського району Макаренко О.В. розповіла про співпрацю закладів освіти та профспілки працівників освіти у напрямку якісної організації оздоровчої кампанії – 2018, методичні рекомендації щодо організації виховного простору в таборах підготували директор РЦДЮТ Пелих М.Е. та методист РЦДЮТ Рудіченко С.М. Індивідуальні консультації з питань організаційної роботи щодо  відкриття таборів відпочинку надала головний спеціаліст відділу освіти Кабанцева К.В.

    Таким чином, захід мав конструктивний характер, сприяв підвищенню рівня обізнаності майбутніх працівників таборів відпочинку з денним перебуванням про організацію виховного процесу та процесу відпочинку, харчування, медичного обслуговування в  цих закладах.

    За інформацією відділу освіти

    Костянтинівської райдержадміністрації

    Переглядів: 342 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar