Среда, 24.04.2024, 11:20
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2017 » Июнь » 12 » Педагогічний світанок
    11:34
    Педагогічний світанок

    З метою підведення підсумків роботи районної  «Школи молодого учителя»  в 2016-2017 навчальному році та визначення завдань на новий навчальний рік, підвищення  педагогічної майстерності молодих спеціалістів 9 червня 2017 року на базі Олександро-Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося підсумкове  засідання районного клубу  молодих учителів «Педагогічний світанок».

    У засіданні взяли участь 28 молодих спеціалістів, 14 наставників, працівники методичного кабінету, головний спеціаліст відділу освіти Кабанцева К.В..

    Метою  зустрічі було поспілкуватись, обговорити питання, які виникають під час навчально-виховного процесу і про те, як зробити своє життя і працю більш змістовними й цікавими, розкрити творчі таланти і захоплення.

    У дружній атмосфері присутні мали можливість обговорити різноманітні ситуації, які, на їх погляд, були проблемними під час роботи в минулому навчальному році, запропонували пропозиції щодо покращення навчально-виховного процесу в новому році,  а також окреслили план подальшої роботи клубу молодих учителів.  

    У ході зустрічі відбулася конструктивна, відверта розмова педагогів-початківців та їхніх наставників. Представники методичного кабінету надавали корисні поради, зокрема Сидорчук Н.В. звернула увагу молодих вчителів,  що вони можуть розраховувати на підтримку з будь-яких питань, які виникають у педагогічній діяльності.

    У практичній частині засідання клубу молодий спеціаліст Салагуб Л.І., учитель історії Іллінівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів, презентувала майстер-клас, практично відпрацювавши з аудиторією «Метод прес» та «Снігова куля». Корнєва Є.В., учитель початкових класів Миколаївського НВК, запропонувала елементи впровадження інтерактивних методів навчання  в початковій школі, а саме технологію спільної діяльності учнів та вчителів «Лепбуку». Учитель-наставник Новодмитрівського НВК Дяченко В.Ю. ознайомила присутніх із методикою Ельконіна-Давидова, за якою вона працює вже більше 12 років.

    Також учителям було запропоновано гру «Що? Де? Коли?». Святковий настрій присутніх підтримував своїм виконанням пісень директор Іллінівського сільського клубу В.Доринський, разом з яким співали усі учасники заходу.

    У кінці зустрічі свої побажання висловили наставники молодих учителів Сологуб Т.В. та Ковбаса А.М.. Цей захід запам’ятається усім присутнім доброю згадкою про гарно проведений час.

    Фотоматеріали

    Переглядів: 606 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 1.0/2
    Всього коментарів: 0
    avatar