Пятница, 26.04.2024, 01:58
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2019 » Декабрь » 21 » Педагогічний світанок
    17:16
    Педагогічний світанок

    21.12.2019 на базі Кіндратівської спеціалізованої школи відбулось чергове засідання Костянтинівського районного клубу молодих учителів «Педагогічний світанок». В засіданні прийняли участь молоді вчителі, які мають стаж роботи до 4-х років, їх наставники, керівники та заступники керівників закладів освіти, головний спеціаліст відділу освіти Кабанцева Катерина Валентинівна, директор районного центру дитячої та юнацької творчості Пелих Маргатита Едуардівна, методисти методичного кабінету відділу освіти.
    Від районного відділу освіти присутніх привітала головний спеціаліст Кабанцева Катерина Валентинівна. Голова профспілки працівників освіти району Макаренко Ольга Василівна вручила молодим спеціалістам канцелярські набори і усім присутнім – новорічні сувеніри.
    Присутні зібрались для того, щоб поспілкуватись, підвести підсумки роботи в першому семестрі, поговорити про проблеми і успіхи, про те як освітній процес, а, також, своє життя і працю зробити більш змістовним и більш цікавим, розкрити свої таланти і захоплення.
    Обмінятись досвідом роботи, перейняти його у своїх досвідчених колег.
    А ще відпочити, привітати один одного з новорічними і різдвяними святами.
    Відбулась відверта зацікавлена розмова. Кожний із присутніх склав тези про те, що конкретно потрібно, щоб заклад освіти, де він працює, давав більш якісні знання учням і виховував компетентнісно підготовлену особистість. За підсумками даної роботи будуть розроблені рекомендації для закладів освіти району.
    Променистим віршем про вчителя, словами побажань і порад привітала присутніх Лаврова Людмила Петрівна, учитель вищої категорії, учитель методист, лауреат обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року», переможець районного конкурсу «Кращий працівник року» в номінації «Кращий учитель української мови та літератури» та в номінації «Кращий учитель — методист», учитель української мови та літератури Іванопільської спеціалізованої школи.
    Уже другий рік освітяни працюють в умовах Нової української школи, методи навчання в ній значним чином відрізняються від традиційної школи. Учні початкових класів опановують знання у формі гри. Як це відбувається присутнім показала (провела майстер клас) наставник молодих учителів, учитель початкових класів Марківської школи Голосна Наталія Василівна.
    Сучасна освіта потребує нових технологій і найпередовіших методів навчання. Учитель інформатики Кіндратівської СШ, наставник, Козачков Павло Іванович, разом із своїм молодим колегою Дегтярьовим Ярославом Анатолійовичем, провели майстер клас «Віртуальна доповнена реальність як сучасний тренд освіти». З допомогою спеціальних окулярів присутні знайомились із внутрішнім життям клітини організму.
    Заступник керівника Іванопільської СШ Оносова Олена Анатоліївна провела майстер клас «Хмарні сервіси на уроках»
    Новорічний сюрприз отримали присутні від Балик Людмили Станіславівни, учителя математики та інформатики Софіївського НВК.
    Вона провела майстер-клас «Створення маленького світу в умілих руках»: кожний із учасників своїми руками зробили для своєї сім’ї новорічний подарунок у вигляді казкової чудо лампочки.
    Дробот Дар’я Олександрівна та Пархоменко Марина Вікторівна, вчителі Марківської школи, виконали пісню «Долоньки». Ведучі заходу Старкова Юлія Володимирівна та Канурна Юлія Володимирівна, вчителі Білокузьминівської ЗОШ, подарували свою чудову пісню і провели запальні флешмоби.
    Присутніх привітав сам Святий Миколай, він не міг пройти мимо такого свята. Молоді вчителі та їх наставники співали, танцювали, проводили ігри. Було весело і чудово. Всі вірили, що новий рік принесе кожному добро і щастя. А Гороскоп це підтвердив.
    Сюрпризом був виступ вокального ансамбля «Раздолье», до складу якого входять вчителі Кіндратівської СШ. Керівник ансамблю Микитюк- Зуйкова Наталія Сергіївна, випускниця Донецької консерваторії, відома співачка, майстер вокалу, керівник вокального гуртка районного Центру дитячої та юнацької творчості «Веселкові козачата». Вона подарувала присутнім свої веселі новорічні пісні.
    Всі учасники засідання клубу молодих учителів висловлюють велику подяку господарям заходу, керівництву та всьому педагогічному колективу Кіндратівської спеціалізованої школи. Висловлюємо подяку ведучим Старковій Юлії Володимирівні та Канурній Юлії Володимирівні.
    Було здорово! Цікаво і корисно! Відмічаємо високий рівень молодих учителів Костянтинівського району та їх наставників!

    Фотоматеріали можна переглянути тут.

    Переглядів: 285 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar