Четверг, 28.03.2024, 15:44
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2019 » Май » 23 » ПІДСУМКИ РОКУ ПО «ЄВРОПЕЙСЬКІ»
    14:01
    ПІДСУМКИ РОКУ ПО «ЄВРОПЕЙСЬКІ»

    22.05.2019р. на базі Марківської ЗОШ І-ІІІ ст.. відбулось підсумкове засідання районної ради школярів «Школа Лідера» в рамках тижня Європейської демократії.

    Дуже цікаву та пізнавальну програму підготували Василенко Софія – президент учнівської ради,  Свільонок Сергій – заступник президента учнівської ради та Поліщук Владислав – міністр культури та дозвілля Марківської ЗОШ І-ІІІ ст..

    Засідання пройшло у форматі інформаційного тренінгу-дайджесту.

    Учнівська рада Марківської школи запросила лідерів району  підвищити свій рівень знать з питань Євроінтеграції,Євроатлантичної інтеграції та здобуття сучасної Європейської освіти.

    Актуальність теми полягає у тому, що європейська інтеграція дає змогу провести певні реформи  в усіх сферах нашого життя, поєднати економічний розвиток із високим соціальним захистом,  забезпечити особисту безпеку і демократичні свободи – це  і є той ідеал, до якого бажають рухатися громадяни України.

    Захід поділився на дві частини: інформаційний блок та заняття з елементами тренінгу. Лідери Марківського закладу освіти підготували дайджест-повідомлення про євроінтеграцію та європейський союз, про євроатлантичну інтеграцію і військовий блок НАТО та реальність європейської освіти для українських абітурієнтів.

    Тренінгова частина заняття пройшла з наступними блоками: створення фото колажів «Хто є в НАТО?», співвіднесення європейських керманичів з видом їх діяльності «Я керую європейською державою», визначення необхідних «Кроків до Європи» (особисті та загальнодержавні), та створення дизайну власної європейської футболки.

    За підсумками засідання, начальник відділу освіти  Костянтинівської РДА Костомарова Н.А. та директор Костянтинівського РЦДЮТ Пелих М.Е. привітали всіх представників осередків учнівського самоврядування шкіл району з закінченням навчального року. Нагородили лідерів грамотами за вагомий внесок у розвиток лідерського руху та молодіжної державної політики Костянтинівського району У 2018-2019 навчальному році та за успішну реалізацію проектів з розвитку учнівського самоврядування та молодіжного руху районного та обласного рівнів.

    Фотоматеріали можна переглянути тут.

    Переглядів: 381 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 1.0/2
    Всього коментарів: 0
    avatar