Суббота, 20.04.2024, 16:16
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2015 » Декабрь » 25 » Підводимо підсумки І семестру
    16:52
    Підводимо підсумки І семестру

    25 грудня, проводжаючи рік 2015, Іллічівська школа у повному складі зібралася на підсумкову загальношкільну лінійку для підсумків роботи у першому семестрі. На почесному місці – наші шефи – люди, які не тільки допомагають школі вижити фізично, але й наповнюють її яскравими фарбами дарунків, позитивних емоцій та гарного настрою. Діти зустрічають гостей посмішками та аплодисментами – і свято починається.

    Заступник директора Кушнір Алла Анатоліївна проводить коротеньку екскурсію по школі, знайомить з гуртками, які працюють в школі, з вчителями, які самовіддано та турботливо ведуть своїх вихованців до вершин знань.

    А потім діти занурюються у світ творчих відкриттів та знахідок: тут і цікаві іграшки, квіти з бісеру, ікони, вишиті бісером, вишиванки ізониткою, казкові ялинки з підручних матеріалів та відходів. Це демонструють свої вироби учасники гуртка «Від вміння – до майстерності» (керівник Гулій Л.Г.). Кожного року до Новорічних свят відкривається  виставка «Замість ялинки – зимовий букет», яка вражає і дітей, і дорослих.

    Свої малюнки демонструють члени гуртка «Кольоровий світ» (керівник Колосова Н.Л.), демонструючи яскравий та неповторний світ дитячої фантазії.

    Яскраво та душевно розповіли про свої здобутки члени гуртків «Екосигнал» (керівник Федорченко Л.П.), представники секції МАН (керівник Салагуб Л.І.), вихованці яких вже на протязі багатьох років займають призові місця у районних та обласних конкурсах історично-правового та екологічного спрямування.

    Веселими оплесками діти зустрічають улюбленців школи та району – танцювальний колектив «Феєрверк» (керівник Торопенко К.В.), без якого не відбувається жодний захід та свято: яскраві, красиві тендітні дівчата-п’ятикласники заряджають своєю енергією оточуючих та піднімають весь зал на бурхливий танок.

    Не менш яскраво розповіли про свою діяльність члени гуртка «Юний журналіст», демонструючи  високе призначення професії та таланту журналістів для виховання молоді та дорослих. А в підтвердження впливу цікавої та добротної інформації на слухачів та глядачів був продемонстрований відеоролик  «Щасливі всупереч», підготовлений журналістами Костянтинівської телестудії «Скіф 2». Фільм містив в собі репортаж з Іллічівської школи про персональну виставку малюнків «Фарби дитинства» учениці 7 класу Сукової Поліни, яка прибула в школу з міста Донецьк у 2014 році,  та вірш юнкора шкільної газети «Сорока», члена гуртка «Юний журналіст» Солошенко Дар’ї, яку вразив малюнок Поліни «Донецьк.  Вчора. Сьогодні. Завтра».

    Після нагородження  Грамотами відмінників навчання, переможців районних олімпіад та шкільних та районних конкурсів, шкільне самоврядування визнало переможців змагання «Кращий клас», «Зірка спорту», «Інтелектуал року», «Талант року», «Майстер-золоті руки». Всього біля 80 учнів одержали Грамоти, Дипломи та відзнаки. За особливі досягнення в навчанні та суспільному житті школи директор СООО «Злагода» Поляцковий А.М. нагородив Єгорова Олександра, Анопрієву Ольгу (учнів 10 класу), Ляшук Карину (ученицю 9 класу) іменною стипендією. А всі переможці окремих номінацій та конкурсів одержали з рук голови Іллічівської сільської ради Бондар Ірини Анатоліївни, приватних підприємців, чиї діти навчаються в нашій школі: ПП « Винович», ПП        «Кубарева» та небайдужих батьків - Омелічкіна О.М. - солодкі призи та цукерки.

     Позаду – старий рік, що приніс багато бід нашому народу, попереду – Новий 2016 рік, на якого ми покладаємо великі надії та сподівання!

    Валентина Девяткіна В.В., учитель Іллічівської школи

               

    Переглядів: 588 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 1.0/4
    Всього коментарів: 0
    avatar