Пятница, 19.04.2024, 06:41
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2015 » Июнь » 2 » Підводимо підсумки навчального року
    13:50
    Підводимо підсумки навчального року

    26 травня в Іллічівській школі відбулася традиційна підсумкова загальношкільна лінійка. В актовому залі зібралося більш ніж 320 дітей, вчителів та батьків. На святі були присутні сільський голова с. Ілліча Бондар І.А. та голова батьківського комітету школи Торопенко О.Д. На святі головною метою було заохочення дітей до творчої діяльності, яка робить шкільне життя цікавим та насиченим.

    Свято почалося з ВЕБ-екскурсії по селу та школі, звучав шкільний гімн (автор учитель історії Іллічівської школи Кісіленко С.В.).

    А потім дітей запросила у казку учитель з трудового навчання, керівник гуртка при ЦДЮТ «Бісероплетіння» Гулій Л.Г. Героями та виконавцями головних ролей казки були хлопчики та дівчатка, що займаються вишивкою бісером (ікони, картини, портрети  тощо) , мистецтвом  бісероплетіння (квіти, дерева, фігурки людей та тварин тощо), виготовленням виробів в стилі орігамі ( принцеси, сніговики, тваринки тощо). Кожен виріб мистецтва захоплює та вражає.

    Дуже цікавим був звіт учителя початкових класів, керівника гуртка при РЦДЮТ  «Кольоровий світ» Колосова Н.Л. Прямо в залі було розгорнуто персональну виставку дитячих картин, виконаних в різній техніці. Учитель запропонував всім прийняти участь у майстер-класі «Намалюй картину». Прямо в залі перед очима глядачів діти 1-4 класів за допомогою пензликів, пальців, паралону, макетів за 5 хвилин написали картину «Повітряна куля».

    Дуже докладною та цікавою була розповідь про свою роботу учасників студії «Екосигнал» при РЦДЮТ  (керівник – учитель географії Федорченко Л.П.): поїздки до РЛП «Клебан-Бик», екскурсії до шефів – СООО «Злагода», поїздки до Святогір’я, захист рідкісних рослин. А потім діти показали фільм «Збережи першоцвіт», створений самими учнями.

    Естафету перехопили учні 1-5 класів, учасники танцювального гуртка при РЦДЮТ  «Фейєрверк» (керівник – педагог-організатор Торопенко К.В.). Діти обрали чудову композицію Гайтани «Україна – це моя Європа». Діти аподисментами супроводжували кожний рух малечі.

    Після виступу дітей директор школи Бурдун С.І., сільський голова  Бондар І.А., голова батьківського комітету школи Торопенко О.Д.  нагородили всіх учасників свята за творчі добутки, 240 грамот, посвідчень, дипломів було видано кращим з найкращих. Крім грамот, дітям вручено подарунки, солодкі призи, а класам, що вийшли переможцями у рейтингу активності за навчальний рік, вручені торти. Всі солодощі надали батьки та спонсори.

         

         

    Переглядів: 447 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar