Четверг, 18.04.2024, 22:23
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2019 » Сентябрь » 7 » Про проведення місячника безпеки на залізничному транспорті
    15:53
    Про проведення місячника безпеки на залізничному транспорті

    Відповідно до листа Управління агропромислового розвитку Костянтинівської районної державної адміністрації  № 22 від 12 серпня 2019 року «Про проведення місячника безпеки на залізничному транспорті» повідомляємо, що у зв’язку із значною кількістю випадків травмування населення на залізничному транспорті  в закладах освіти Костянтинівського району було  проведено профілактично-роз’яснювальної роботи з питань профілактики невиробничого  травматизму на залізничному транспорті серед населення, учнів та вихованців закладів загальної середньої та дошкільної освіти,  а також дотримання Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України.

    На  виконання листа заступника голови облдержадміністрації від 29.07.2019 № 0.4/16-3939/4-19 «Про проведення  місячника безпеки на залізничному транспорті» та з метою підвищення рівня безпеки громадян, для максимального охоплення населення та працівників підприємств по закладам освіти Костянтинівського району було проведенню профілактичної роботи по недопущенню травмування громадян на залізничному транспорті.

    З працівниками закладів освіти та батьками вихованців були проведені проведено бесіди «Правила безпеки на залізничному транспорті», «Зона небезпеки», «Профілактика травматизму громадян на залізниці», «Причини та обставини нещасних випадків на залізничному транспорті», «Поведінка батьків – приклад для наслідування»..

    Оформлено пам’ятки та стенди «Залізнича колія – зона підвищенної небезпеки», «Правила безпеки на залізничному транспорті», «Обережно, потяг!» .

    З вихованцями проведено години спілкування та бесіди «Залізниця – місце підвищенної небезпеки», «Не ходи по коліях – небезпечно!».

    Здійснено перегляд відео фільмів, мультфільмів, презентацій «Як уникнути трагедії на залізниці», «Абетка безпеки: залізниця», «Обережно: поїзд», «Азбука безпеки на дорозі тітоньки Сови – метро і залізниця», «Не гуляй по залізниці», «Паровозик Томас».

    Організовано виступи агітбригад «Безпека руху».

    Ситуативно-рольові ігри «Твоя безпека на дорозі та залізниці», «Залізницю обминай – ігор своїх на ній не грай!».

               

                

    Переглядів: 332 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar