Пятница, 26.04.2024, 20:35
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2016 » Февраль » 21 » Районний семінар педагогів-організаторів
    16:04
    Районний семінар педагогів-організаторів

    19.02.2016 року на базі Олександро-Шультинського НВК пройшов районний семінар педагогів-організаторів на тему: «Вдосконалення національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді засобами музейної педагогіки», згідно з планом роботи педагоги – організатори ознайомились з інноваційними підходами в роботі шкільного музею, як дієвими інструментами патріотичного виховання. Найефективнішими були визнані такі види роботи як створення індивідуально-освітніх маршрутів із звуковим  супроводом, організація роботи гуртків, клубів та творчих об’єднань при музейних кімнатах, представлення музейних колекцій на сайтах школи, впровадження «Міжмузейне партнерство», створення інформаційних музейних кіосків та проведення quest – екскурсій.

    Одним з найважливіших заходів було відвідування музею бойової слави «Пам'ять», яки відкрито у 2016 році в новому приміщені, педагогам було запропоновано тематичні екскурсії  по експозиціям Афганської та Великої Вітчизняної війни, також екскурсоводи презентували нові експозиції «Революція гідності», «Герої не вмирають…» та «Наші люди в АТО»

    Керівник гуртка, педагог – організатор Ліхтенфельд Ю.О. презентувала діяльність історико-патріотичного клуба «Хранителі пам’яті» РЦДЮТ при Олександро – Шультинського НВК у вигляді відео-звернення.

    Горічева Олена Володимирівна завідувач зразкового музею «Пам'ять серця»  с. Віролюбівка, Костянтинівського району поділилась досвідом роботи щодо організації виховної діяльності музеї для різних вікових категорій учнівської молоді.

    Під час проведення практичного заняття педагоги-організатори відвідали засідання творчого майданчика «Виявлення ефективних PR- заходів в процесі популяризації музейної роботи». Організатори були поділені на три групи дві з яких створювали рекламні проспекти та рекламні афіши для музею. Третя група мала змогу пройти музейний квест «Містерія чарівного експонату».

    Члени клубу «Хранителі пам’яті» РЦДЮТ при Олександро – Шультинського НВК запросили педагогів-організаторів відвідати тематичний захід «Шануємо пам'ять героїв», також подарували патріотичні сувеніри та малюнки на пам'ять про захід.

    Методист РЦДЮТ  С.М. Рудіченко

                  

     

    Переглядів: 539 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 3.0/2
    Всього коментарів: 0
    avatar