Пятница, 26.04.2024, 09:12
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2019 » Февраль » 20 » Семінар класних керівників
    16:08
    Семінар класних керівників

    19 лютого 2019 р. Торський НВК гостинно відкрив двері для класних керівників 5, 7 класів закладів загальної середньої освіти Костянтинівського району. Було проведено семінар-практикум у формі методичного перехрестя з елементами  тренінгу з теми «Виховуємо людину». Під час заходу педагоги ознайомилися з сучасним змістом морально-духовного виховання, створили модель виховної системи на основі національних та загальнолюдських цінностей, актуалізували понятійний апарат з даної проблеми.

    На початку семінару учасники розробили правила тренінгу, за якими вони працювали з великим інтересом.

    Методичний захід був спланований за напрямками: «Основні орієнтири морально-духовного виховання», «Модель морально-духовної виховної системи», «Гуманістична позиція педагога», «Взаємодія педагога з дитиною».

    Семінар розпочався з Ранкової педагогічної  зустрічі «Портрет по колу». 

    Подорожуючи виховними просторами, класні керівники виконували практичні вправи: «Валіза очікувань», «Вітрильник «Виховна модель класу», «Конструктор основних орієнтирів виховання», «Кодекс сучасного класного керівника» та збирали тематичні пазли. 

    Учні 9 класу  презентували свій творчий проект «З днем народження, школо!», а саме: селфі-зону ростових квітів із символічним написом «Я люблю школу», яка стала окрасою закладу освіти.

    Підсумкова частина семінару пройшла у формі «Відкритого діалогу», де класні керівники обмінялися думками з проблеми заходу, сформулювавши висновки про те, що завдяки ефективному використанню нетрадиційних методів та підходів можна досягти найкращих результатів у вихованні школярів. З метою створення атмосфери релаксу у супроводі спокійної музики проведено майстер-клас з виготовлення метелика, своєрідного символу душі.

    Учасники методичного заходу залишили свої враження та побажання щодо проведеного семінару на планеті «Дитинство».

    Сучасній школі потрібен новий учитель, який би інакше визначав пріоритетні напрями своєї роботи, зосереджував увагу на головній спрямованості педагогічної професії – бути вихователем дитини в широкому розумінні цього слова.

    Фотоматеріали можна переглянути тут.

    Переглядів: 425 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar