Вторник, 16.04.2024, 10:22
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2016 » Февраль » 21 » Семінар-практикум практичних психологів ЗНЗ та ДНЗ
    16:07
    Семінар-практикум практичних психологів ЗНЗ та ДНЗ

    18.02.2016 року на базі Іллічівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум практичних психологів загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів Костянтинівського району на тему  «Профілактика адитивної поведінки учнів: психологічний супровід». Учасниками та гостями семінару були практичні психологи шкіл, головний спеціаліст відділу освіти Костянтинівської райдержадміністрації Оксана Єгорова, завідувач методичного кабінету Надія Сидорчук, завідувач районної ПМПК Тетяна Разумова, методисти методичного кабінету та адміністрація школи.

    У теоретичній частині директор Іллічівської СШ І-ІІІ ст.. Світлана Бурдун ознайомила учасників і гостей семінару з досвідом роботи Іллічівської СШ у рамках даної теми.

    У вигляді відео-презентації методист з психологічної служби Любов Прокоф’єва надала присутнім матеріали на тему «Теоретичні засади питання профілактики адитивної поведінки».

    Доповідь Тетяни Разумовой, завідувача районної ПМПК, відкривала  особливості психолого-педагогічного супроводу дітей з адиктивною поведінкою в загальноосвітній школі.

    Практичний психолог Іллічівської школи Олена Кашуба провела тренінгові заняття, на якому було відпрацьовано основні аспекти психологічного супроводу аддиктивное поведінки учнів.

    Керівник науково-методичної комісії практичних психологів району Марина Негуляєва презентувала систему роботи з документацією супроводу дітей «групи ризику»

    У практичній частині учасники та гості семінару-практикуму ознайомилися з впровадженням Лего-проекту «Здорова Україна». Шкільними коридорами пройшли серед виставки колажів «Життя без шкідливих звичок», що проводиться у рамках Тижня Психології, стали учасниками флешмобу «Майданчик здорового способу життя» серед учнів молодших класів у спортивному залі.

    Яскравою зіркою стали дебати учнів старших класів на тему «Наше здоров’я в наших руках!»

    Підводячи підсумки, учасники семінару відмітили високій рівень його проведення. Отримані теоретичні та закріплені практичними діями матеріали з даної тематики, стануть у пригоді не лише для молодих спеціалістів, але й досвідченим фахівцям психологічної служби для продовження профілактичної роботи серед усіх учасників навчально-виховного процесу.

     За інформацією відділу освіти Костянтинівської райдержадміністрації

           

           

    Переглядів: 467 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar