Суббота, 20.04.2024, 05:56
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2018 » Декабрь » 22 » Святий Миколай у Торському НВК
    15:43
    Святий Миколай у Торському НВК

    День Святого Миколая - свято з особливим шармом. За легендою він був покровителем дітей. Цей святковий день сповнений радістю і чудесами, які завжди несуть з собою особливі відчуття – казки, справжнього дива, надії на здійснення мрій, віру у краще.

    Напередодні цього чудового свята в Торському НВК пройшов майстер-клас з виготовлення пряника «Миколайчик», який залюбки провела мама одного з вихованців нашого дошкільного закладу Шевченко Тетяна Вікторівна. Під час заняття діти прикрашали свої прянички-рукавички солодкою помадкою. «Миколайчики» вийшли просто чудові!

    Майстерня Святого Миколая не припиняла свою роботу протягом двох тижнів. Дійсно, Святий Миколай творить дива. Старшокласники разом із мамою учня 2 класу Булигіною Веронікою Геннадіївною із захопленням взяли участь у воркшопі «Символ нового року».

    Веселий вендінг «Мрії збуваються» зібрав разом не тільки учнів школи, але й вчителів та батьків. Дійсно такого солодкого дня всі ми чекали з нетерпінням. Наші учні готували випічку та продавали її на веселому шкільному ярмарку.

    Молодші школярі та вихованці дошкільної групи виготовляли сувеніри у вигляді красивих сніжинок та створили ялинку з побажаннями до Святого Миколая. А головне, що через лабіринт «Ялинка» казкові герої дісталися зірочки, яка теж здійснює бажання.

    19 грудня до учнів Торського НВК завітав сам Святий Миколай. На свято учні підготували вірші, пісні, танці а також хлопчики й дівчатка поринули у святкову атмосферу справжнього казкового дива.

    Всім присутнім Святий Миколай побажав миру, достатку, родинного затишку й тепла, щоб наступаючий рік увійшов у кожну оселю з миром, добром, благополуччям та примножував сили для плідної праці заради добробуту і життєвих успіхів.

    Солодкими подарунками наших дітей привітали зі святом Торський сільський голова Удовіченко Тетяна Миколаївна та спонсори Поснік Віктор Миколайович та Бондар Борис Григорович.

    Свято сповнювала атмосфера казковості та добра, блискучі дитячі очі та щирі посмішки, веселий гамір і щастя. А що може бути кращим за щасливих дітей? Нічого.

              

    Переглядів: 487 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar