Вторник, 23.04.2024, 21:46
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2018 » Сентябрь » 5 » Свято знань у Кіндратівській СШ
    13:07
    Свято знань у Кіндратівській СШ

    3 вересня 2018 року  в Кіндратіському спеціалізованому закладі загальної середньої освіти з поглибленим вивченням інформатики та програмування продзвенів Перший дзвоник. До першого класу в цьому році школа змогла прийняти лише 21 школяра. Звісно, заяв від батьків першачків, бажаючих вступити саме до Кіндратівського спеціалізованого закладу загальної середньої освіти, де учні  поглиблено вивчають такі популярні нині інформатику і програмування  було набагато більше, але за новими умовами прийому, встановленими МОН України, спочатку були зараховані маленькі жителі сіл Кіндратівки, Куртівки та Осикового.

    Урочистості розпочалися з підняття Державного Прапора України, Прапора Костянтинівського району та Прапора школи. Учні, їх батьки, вчителі та гості під акомпанемент лауреатів міжнародних конкурсів, учнів 10-го та 8-го класів Лиженків Михайла та Яківа (труба)  разом виконали Державний Гімн України.

    Від імені Костянтинівської районної державної адміністрації дітей привітала начальник відділу освіти Наталія Анатоліївна Костомарова. Вона побажала здобувачам освіти хороших знань і успіхів, а педагогам і батькам витривалості, здоров*я і творчої наснаги у справі виховання молодого покоління українців.

    Зі словами привітань до школярів також звернулася і директор школи С.А.Кот, зазначивши, з яким хвилюванням і переживанням прийшли сьогодні в школу як першокласники, так і випускники.

    Подарунками для кожного першокласника став рюкзачок, смачний подарунок та сувенірна продукція від Голови хокейного клубу «Донбас», народного депутата України Бориса Вікторовича Колесникова.

    Театралізована вистава у виконанні випускників 9 класу та вірші від малюків і незабутній виступ батьків зробили свято цікавим для всіх присутніх.

    Особливо незабутнім стало це першовересневе свято для сім*ї Яковенко, діти якої відвідують Кіндратівську школу. Нещодавна, на День незалежності України, Указом Президента України П.О.Порошенка мати 12-ти дітей цієї сім*ї Вілеонора Володимирівна нагороджена почесним званням «Мати-героїня». Директор школи С.А.Кот привітала Мати-героїню з присвоєнням Почесного звання.

    Продовжили свято тематичні майстер-класи для дітей від найдосвідченішіх педагогів школи, вчителя технології О.А.Муратової («Особливості національної вишивки»), практичного психолога, класного керівника 9 класу К.М.Колесник («Виготовлення папірцевих журавликів»), вчителя образотворчого мистецтва В.Ю.Карпікової («Осінні барви»), вчителя фізичної культури й Захисту Вітчизни О.Ю.Морозова. Діти й батьки з задоволенням і великою цікавістю відвідували тематичні куточки на свіжому повітрі, в яких майстри й майстрині ділилися досвідом й творчими наробками.

    Далі всі присутні були запрошені на святковий арт-пікнік. Пікнік - популярна форма відпочинку, що полягає в споживанні інтелектуальної їжі. На свіжому повітрі на розстеленому килимку й не тільки розташувалися всі учасники свята. Дрес-код пікніка - джинси та вишиванка. Вірші та пісні замінили квестами, конкурсами та екскурсіями. Потім були танці, спортивні змагання і конкурси.

    Свято запам'яталося і дітям, і батькам, воно стало святом єднання поколінь.

               

                

     

    Переглядів: 457 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar