Вторник, 23.04.2024, 14:33
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2016 » Июнь » 1 » Талановиті та обдаровані учні Костянтинівського району отримали стипендію
    14:08
    Талановиті та обдаровані учні Костянтинівського району отримали стипендію

    39 учнів 5-11 класів шкіл району, які стали  переможцями  обласних, Всеукраїнських і Міжнародних олімпіад з базових дисциплін та Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів за підсумками 2015-2016 навчального року, були нагороджені одноразовою стипендією, згідно з Положенням про призначення одноразової стипендії обдарованим та талановитим учням  Костянтинівського району, прийнятого рішенням районної ради в березні 2016 року.

    Під час Свята Останнього дзвоника, 30 травня, в навчальних закладах нашого району школярів вітали представники райдержадміністрації, районної ради, відділу освіти та методичного кабінету.

    Костянтинівський район пишається досягненнями своїх дітей не лише в олімпіадах та конкурсах інтелектуального напрямку, але й високими результатами у творчих фестивалях та спортивних змаганнях обласного, Всеукраїнського та Міжнародного рівнів.

    Бударев Павло та Хлопота Андрій – учні Марківської ЗОШ та Новоартемівського НВК неодноразово одержують дипломи та грамоти Всеукраїнських турнірів та Міжрегіональних чемпіонатів у таких видах спорту як карате та греко-римська боротьба.

    Медведєв Олександр, Корнієнко Ангеліна, Ківенко Ганна, Проценко Олексій – учні Новодмитрівського НВК, Іванопільської СШ, Іллічівської СШ є переможцями обласного етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних дисциплін та конкурсу-захисту робіт МАН.

    Переможцями Всеукраїнських та Міжнародних олімпіад, конкурсів, турнірів стали Василюк Анастасія, Сідашова Вероніка, Аданік Олександр, Козирева Анастасія та інші талановиті учні Іванопільської, Білокузьминівської, Катеринівської  та інших шкіл нашого району.

    Серед призерів стали й 16 переможців районного Турніру знавців англійської мови з нагоди Року англійської мови в Україні.

    На відповідні нагородження та відзнаку досягнень цих учнів з районного бюджету була виділена сума в 26600 грн.

    Семеро учнів Новодмитрівського навчально-виховного комплексу І-ІІІ ступенів, які підтвердили свої золоті та срібні медалі, були нагороджені одноразовою стипендією на загальну суму 3500 грн.

    Стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді, підвищення інтересу учнів до поглибленого вивчення базових, спеціальних та фахових дисциплін,  участі в конкурсах, турнірах, олімпіадах з базових дисциплін  – одне з головних завдань цього започаткування.

    Зірки нашого славетного району, ми пишаємося вами!

    Дякуємо вашим батькам та вчителям, які виховують та навчають вас,  наше майбутнє!

    За матеріалами відділу освіти

    Костянтинівської райдержадміністрації 

    Переглядів: 568 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 1.0/3
    Всього коментарів: 0
    avatar