Пятница, 19.04.2024, 03:21
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2016 » Март » 21 » Тиждень початкових класів
    08:44
    Тиждень початкових класів

    Одним із найважливіших завдань сучасної початкової школи є розвиток пізнавальної активності школярів, формування у них допитливості, бажання пізнавати нове. Збільшення навчального навантаження на уроках примушує вчителя замислитись над тим, як підтримати інтерес молодших школярів до навчання.   Серед найбільш дієвих способів формування нового ставлення до навчання і пізнання є проведення ТИЖНЯ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ.

    Відповідно до річного плану роботи школи з 14 березня по 18 березня 2016 року в школі проходив тиждень початкових класів «Сказка – ложь, да в ней намёк, добрым молодцам урок».

    У понеділок 14 березня  на лінійці було оголошено про відкриття тижня, учитель Сазоненко Н.А. розповіла про користь читання книжок, що збільшує словниковий запас людини, розвиває логічне мислення, збагачує духовний розвиток людини,  учні початкових класів декламували вірші. Школярі проглянули відеоролик про користь читання.

    На класних годинах у 5-11 класах  пройшли бесіди про роль книжок у житті людини.  А для молодших школярів учитель  Сазоненко Н.А.  в актовій залі провела  літературну  вікторину «В гостях у казки», де всі учні початкових  класів взяли активну участь.  Діти 1-4 класів були поділені на дві команди «Колобок» та «Ріпка». Найбільше школярам  сподобалися конкурси: «З якої казки предмети?», «Закінчи ім`я казкового героя», «Відгадай загадку», «Казковий переполох», «Чарівні предмети», «Увага!», «Назви казку», «Адреса казкового героя». Учні показали добрі знання казок та були нагороджені медальками «Кращий знавець казки».

    У вівторок 15 березня у першому  класі було проведено конкурс малюнків «Казки для добрих сердець».  Діти намалювали ілюстрації  улюблених казкових персонажів.

    У середу 16 березня учні початкових класів виготовляли  із конструктора ЛЕГО казкових героїв. Діти із задоволенням збирали своїх улюблених героїв, проявили свою творчість, кмітливість.

    У четвер 17 березня учні молодших класів ходили на екскурсію до шкільної та сільської бібліотек, де вибрали улюблені казки.

    В  п’ятницю 18 березня було  підведено підсумки роботи за тиждень і винесено подяку всім учням, які брали участь, та вручено дипломи.

    Вчитель початкових класів Сазоненко Н.А.

                           

    Переглядів: 476 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar