Суббота, 20.04.2024, 09:20
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2015 » Февраль » 20 » Відлуння Афганського болю
    18:45
    Відлуння Афганського болю

         За традицією 19.02.2015 р. учні, вчителі, батьки  Олександро-Калинівської ЗОШ І-ІІІ ст. зібралися на захід, який був присвячений 26 річниці виведення військ з Афганістану.

       На святі був присутній,на жаль, тільки один воїн-інтернаціоналіст-це Кострицький Сергій Володимирович, який проживає у с.Зоря, а працює у нашій школі, а також жінка воїна-інтернаціоналіста Ємельянова Сергія Спиридоновича- Ємельянова Наталія Василівна. Сергій Володимирович працює уже не один рік у нашій школі. Учні часто спілкуються з ним. І сьогодні вони не залишили його без уваги. А Сергій Володимирович із задоволенням поспілкувався зі школярами. Говорив про те, що в ім’я миру, братерства на землі, вони, не вагаючись, готові були віддати найдорожче-життя. Побажав всім присутнім здоров’я, благополуччя та мирного неба над головою. Дівчата-старшокласники вручили Сергію Володимировичу зроблений своїми руками подарунок. Наступним подарунком для Сергія Володимировича та всіх воїнів-інтернаціоналістів Олександро-Калинівської с\ради лунала пісня «Закаты алые» у виконанні працівників СБК с.Ол.-Калинове Гончар Ірини, Громової Таісії.

         Учениця 9 класу Рудік Юлія подарувала присутнім пісню «Афганістан».

        Затамувавши подих, присутні слухали авторський вірш Бойко Руслани, учениці 10 класу «Куди ти, сину!». Завмерши на хвилину та уявляючи собі написане у вірші, учні та присутні прислухалися до кожного сказаного слова Русланиного. У вчителів та присутніх жінок з’явилися сльози на очах.

        Гості та школярі вшанували пам'ять загиблих воїнів та воїна-інтернаціоналіста Ємельянова Сергія, який помер у мирний час.

        У кінці свята пролунали слова - побажання для всіх воїнів-інтернаціоналістів, які проживають на території  нашої громади: Мороза В.І, Касьяненка М.В., Мерзляка Ю.М., Сороки В.М., Веліканова О.П., Харченка В.М.

    Здоров’я, щастя, миру, душевного спокою,злагоди, добробуту у великому домі, названому -Україна.

    Стаття – педагог-організатор Нагорна Ю.А.,

    фото – фотокореспондент шкільної газети «МОДЕМ»-

    Письменна Лілія, учениця 11 класу

         

         

    Переглядів: 500 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar