Пятница, 26.04.2024, 08:01
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Костянтинівської райдержадміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
  • ДонОблІППО
  • Центр дистанційного навчання ДонОблІППО
  • Методичний кабінет відділу освіти
  • Історичний музей "Пам'ять серця"
  • Відділ інформаційних технологій ДонОблІППО
  • Best Websites Examples
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Головна » 2016 » Март » 16 » Зроби крок на зустріч планеті
    23:27
    Зроби крок на зустріч планеті

    15.03.2016р. в Олександро – Шультинському НВК екологічним загоном «3Д: Дій! Думай! Допомагай!» були проведені просвітницькі заходи щодо підтримки всесвітньої щорічної компанії «Година Землі 2016».

    Користуючись порадами районної Ради школярів, учні НВК приєднались до акції та підтримали ініціативу молоді району. В школі були організовані інформаційні хвилинки з метою заклику та приєднання до всесвітньої компанії щодо збереження та поліпшення екологічної обстановки на нашій планеті.

    Символом цієї акції стали «Еколампочки», які виготовили учасники екологічного загону та подарували усім хто до них приєднався.

    Під час проведення агітаційних заходів юними екологами було зазначено, що 19 березня о 20:30 кожному жителю села, та й нашої планети в цілому надається випадок проявити свідомість і взяти участь у боротьбі зі зміною клімату. У цей пройде акція Всесвітнього Фонду Дикої Природи (WWF) - "Година Землі".

    Учасником акції може стати кожен, для цього з 20:30 до 21:30 потрібно вимкнути світло і, по можливості, навколишні електричні прилади. Логотип "Години Землі" - "60" - означає 60 хвилин, які люди присвячують планеті Земля, роблячи заходи по боротьбі зі зміною клімату.

    Хоча, звичайно ж, саме по собі годинне відключення світла не може помітно поліпшити екологічну обстановку на Землі, але ця акція, допоможе зрозуміти багатьом жителям нашої планети, що економія електроенергії, в кінцевому рахунку, дозволить знизити шкідливі викиди в атмосферу Землі, і дасть можливість кожному небайдужому людині внести свій внесок у збереження здоров'я нашої планети. На сьогоднішній день «Година Землі» є наймасовішою громадською акцією в історії людства. 

    Під час підведення підсумків, екологи-організатори акції наголосили, що щорічна міжнародна соціальна акція «Година Землі» має місце бути. З кожним роком все більше людей приєднується до даного заходу, а значить і економія електроенергії зростає. Єдине, чого не вистачає в організації «Години Землі» - це пропаганди. Далеко не всі ще знають про існування такої акції та її користь для кожного з нас. Саме у цьому і полягатиме місія екозагону «3Д».

               

    Переглядів: 513 | Додав: viddil_osvitu | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar